Ozone Transport Commission & Mid-Atlantic/Northeast Visibility Union



Online Stakeholders Meeting

OTC Mobile Sources Committee OTC Modeling Committee OTC Stationary and Area Sources Committee MANE-VU Technical Support Committee



Wednesday, September 21, 2022 2:00 pm - 3:30 pm ET

AGENDA

2:00 PM	Introduction and Goals (5 mins)	Paul Miller OTC/MANE-VU
2:05 PM	Updates from OTC Mobile Sources Committee (10 min)	Kelly Crawford District of Columbia DOEE
2:15 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:25 PM	Updates from OTC Stationary and Area Sources Committee (10 min)	Francis Steitz New Jersey DEP
2:35 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:45 PM	Updates from OTC Modeling Committee (10 min)	Kevin Civerolo New York DEC
2:55 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
3:05 PM	Updates from MANE-VU Technical Support Committee (10 min)	David Healy New Hampshire DES
3:15 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
3:25 PM	Summary and Adjourn	